Gratis schatting

Als je zelf je woning wil verkopen is het natuurlijk belangrijk om de waarde van je woning te bepalen.

 

 

 

Waardebepaling

Als u van plan bent om uw eigendom te verkopen, is het essentieel dat de waarde van uw huis of appartement nauwkeurig wordt beoordeeld. Bij Zelf je woning verkopen kunt u vertrouwen op onze deskundige medewerkers voor een vrijblijvende en kosteloze schatting.Ā 

Altijd een advies op maat

Wij bieden u een kosteloze schatting van uw woning aan, waarbij we persoonlijk bij u langskomen. We bespreken samen met u alle aspecten die bij een verkoop komen kijken en tonen u hoe wij deze voor u kunnen oplossen. Dankzij ons uitgebreide portfolio en lokale kennis hebben we ook een breed scala aan referentiepunten tot onze beschikking voor een nauwkeurige gratis schatting van uw woning.

Het juridische aspect

Bij de verkoop van een woning zijn er de laatste jaren veel aspecten waar rekening mee gehouden moet worden. Om ervoor te zorgen dat de juridische aspecten volledig in orde zijn, beschikken wij over specialisten die deze zaken voor u afhandelen. Zij zorgen voor de benodigde attesten, een nauwkeurige compromis- en verkoopovereenkomst, een gratis ongevallenverzekering en zijn beschikbaar om al uw juridische vragen te beantwoorden.

Een waardevolle tip van Olympisch kampioen Alexander Hendrickx over het verkopen van je huis!

 

Alexander Hendrickx, de Belgische professionele hockeyspeler en Olympisch kampioen, is een gewaardeerde partner. In een exclusieve video deelt Alexander zijn persoonlijke tip voor het succesvol verkopen van je woning. Met zijn winnende mentaliteit weet hij natuurlijk als geen ander hoe je het spel kunt spelen, zowel op het veld als in vastgoed.

Bekijk de video en laat je inspireren door de gouden raad van Alexander.

šŸŽ„Ā  Bekijk de video hier.